logo camping de oude stokerij horizontaal

Luxe overnachtingshut “Appel & Fleur”

Vanaf juni 2024 kan onze luxe overnachtingshut “Appel & Fleur” geboekt worden. Deze hut heeft intern een eigen douche en toilet (beide apart), een 2-persoonsbed (160 x 200), een kleine keuken (voorzien van 2 kookpitten, waterkoker, koelkast en combimagnetron), eettafel en stoelen, voldoende opbergmogelijkheden en een grote veranda, waar het prima vertoeven is.
  • Parkeergelegenheid
  • WiFi aanwezig
  • Deze informatie volgt in een later stadium

Ben je op zoek naar een luxere overnachtingshut voor 2 personen? Dan kun je vanaf juni 2024 terecht in onze hoogtehut “Appel & Fleur”. Deze hut is voorzien van een grote veranda, een aparte douche, een aparte wc en een woon/slaapkamer voorzien van een kleine keuken, een 2-persoonsbed, eettafel en stoelen en voldoende opbergmogelijkheden. Ideaal om in te verblijven voor een langere periode. 

Onze camping is omgeven door prachtige natuur en biedt een scala aan activiteiten. Je kunt lekker op avontuur gaan door te wandelen en te fietsen in de omgeving en natuurlijk kun je ook op onze camping bijvoorbeeld e-chopperen, handboogschieten of klimmen (in ons klimpark). Vervelen ga je je niet!

’s Avonds kun je genieten van een heerlijk drankje onder de sterrenhemel.

Let op: wij zijn nog druk bezig met het bouwen en inrichten van deze overnachtingshut. De foto’s zijn daarom nog niet representatief. Binnenkort zorgen wij voor mooie foto’s.

overzichtstekening
kampeerplekken

Op onze camping zijn 13 ruime kampeerplekken.

camperplaatsen

Ruimte voor reizigers met campers.

kampeerplaatsen

safaritenten

Volledig ingerichte safari tenten.

 

safaritent

overnachtingshut

Luxe overnachtingshut “Appel & Fleur”

verblijfshut

hoogtehuisjes

Elk huis is met een uniek thema ingericht.

midgetgolfbaan

Je kunt heerlijk midgetgolfen op onze camping. 

midgetgolfen